Rubriky
Nezařazené

Dragouni u nás

Zveřejněno znovu v únoru 2017 při přechodu na nové www stránky.

Je 29.3.2015, neděle. Jsem sám doma, manželka ode mne odjela (lázně). Snad se ještě vrátí. Dnes mají do Liberce přijet američtí vojáci, jedoucí z pobaltských republik. Prší, přímo lije, psa by nevyhnal. Dragouni mají zpoždění, prý koně nechtějí do kopců. Sedím u počítače, dělám druhou knihu o NYC. Mám tam jit? Nemám tam jít? Zpoždění a déšť rozhozhodly. Musejí to oddřít ti mladší.

V televizi pouštějí toho komunistického šmejda co je jejich 1.tajemníkem. Hrozné. Představte si on už má dost toho lhaní. Prý dragounská jízda, to se používalo ve středověku když se pořádaly hony na protestanty. Honili je katolíci ( hodní vers. zlí) a ti jsou tu dodnes. Ten debil si ani nic o americkém pluku nezjistil. Kdyby se tomu věnoval alespoň tak intenzivně jako Marxovu Kapitálu, došel by někam do 18. století, kdy tento pluk vznikal . Představte si ti vojáci tehdy jezdili na koních. To byste neřekli, co? Tedy dragouni. A dragouni když jedou, tak je to dragounská jízda. To se ale šmejdovi nehodí. Považte, šmejd má toho lhaní dost. V televizi byly vidět pozůstatky výchovy, kterou tu šmejdi na nás dlouhých 40 let aplikovali. Bylo to na zvracení. Jeden zpovykaný idiot je přesvědčen, že kam vstoupí americký voják, teče jen krev, potoky krve.To je všem zřejmé. (Na Ukrajině musí být mraky am.vojáků)  Viděl jsem velmi pečlivě provedený transparent. US KILLERS GO HOME. Ten chudák co to držel to určitě nepsal. Takové výtvarné práce by nebyl schopen. Kdo to financuje, tahle komunistická svinstva? Rus? Asi.

Co jsme to za národ. V Polsku a jinde to byl svátek, když kolona projížděla. Ani jeden transparent, cedule ze kterých by byl zřejmý nesouhlas. Naopak si lidé přáli aby už nikam neodjížděli. V Čechách je to jinak. A šmejd má toho lhaní dost. Když nám oni 45 let lhali a zničili život několika generacím, tak to je OK. Pardón chorošo.

Těch rozumnějších je však víc, ale stejně je mi z toho smutno. Já jim to těm sv…m nemohu zapomenout. V 89tém jsme měli udělat to, co Maďaři dělali na podzim v 56tém. A byl by pokoj.

A dnes v únoru 2017 to podepisuji znovu.