Rubriky
Nezařazené

Je to stále aktuální

Před chvílí jsem o tom psal na FaceB, možná se budu opakovat, ale téma je tak závažné, že mi to snad bude prominuto.

Nemohu ten pořad, který jsem před chvílí na ČT1 viděl (Reportéři) nějak rozdýchat. Velmi dobře si pamatuji na 21.srpen 1969, kdy jsem ve Stalinových sadech nestál na ruskou hymnu a komunističtí mlátiči mne zatkli. Pamatuji si na služebnu na Fučíkově třídě, pamatuji se na vyhrožování. To co televize ukazovala co se děje v dnešní době, to je tragedie. Ti policajti snad byli úplně stejní jako ti v r.1969, jen měli jiné uniformy. Detektiv, který tam teď vystupoval snad chodil na školení do školy STB.

KAM JSME ZA 26 LET DOŠLI? Nikomu z Vás to nevadí? ŽIJEME V JINÉM STÁTU, ŽIJEME V JINÉM ZŘÍZENÍ než v tom v kterém jsme chtěli. Proč jsme zvonili klíčema? Jak je možné že parta neukojených, nevzdělaných, hloupých policajtů svrhne vládu kvůli daním za jednu kabelku? Jak je možné, že nemůžeme veřejně říci to co chceme? Proč to mohou jen někteří? Jak je možné, že někteří něco mohou a jiní to stejné nemohou? Jak je možné, že k tomu všemu přispívá opilec a slaboch na místě nejvyšším a to mírou vrchovatou? K čemu nám jsou svobodné volby, které jsme si tak všichni přáli? Takto bych se mohl ptát ještě dosti dlouho.

Policie hrubou silou pacifikuje neozbrojené, bezbranné občany a když je má chránit před šílencem s pistolí, tak prchá (Uh.Hradiště). Policie kope do hlavy bezbranné lidi a nic se policii nestane. Policie může všechno, vy ostatní držte huby, policie si vymýšlí zákony, aby své jednání obhájila, policie může všechno. Policii není radno kritizovat, přesněji nemá to cenu, protože policie sebe sama kontroluje, nám všem je radno  platit daně, aby se policie dobře měla .

FUJ. CHUCPE.